top of page
pexels-alex-green-5699475.jpg

Sosyal Hizmet Alanında Lisansüstü EÄŸitim Gören ÖÄŸrencilere Yönelik GörüÅŸme Teknikleri ve Becerileri EÄŸitimi
13-15 Kasım 2023
Selçuk Üniversitesi SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi

TÜBÄ°TAK-BÄ°DEB

 

2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı

Konaklama

Etkinlik 13-15 Kasım 2023 tarihlerinde Konya ilinde bulunan Selçuk Üniversitesi SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi  Selçuk Ecza Simülasyon Ünitesi’ nde yapılacaktır. Ahmet ve Nezahat KeleÅŸoÄŸlu Vakfı’nın bağışı ile S.Ü. SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi Selçuk Ecza Simülasyon Ünitesi yaklaşık 600 m2 alanda kurulmuÅŸtur.

SaÄŸlık Bilimleri alanında HemÅŸirelik, Ebelik, Tıp Fakültesi personel ve öÄŸrencilerinin faydalanabileceÄŸi maketlerin yanısıra, bireysel görüÅŸme ve grupla çalışma yapabilecek farklı odaları mevcuttur.

 

Konaklama ve iaÅŸe hizmetleri için Selçuk Üniversitesi kampüsüne içerisinde eÄŸitim verilmesi planlanan kurs konumuna yürüme mesafesi yakınlığında Selçuk Üniversitesi Konukevi bulunmaktadır. Konukevi 3 katlı 2 bloktan oluÅŸmaktadır. Apart daire, süit oda, standart oda ve aile odaları olmak üzere toplam 42 oda bulunmaktadır. Odalarda banyo, tuvalet, yatak, elbise dolabı, 24 saat internet baÄŸlantısı, televizyon ve sıcak su mevcuttur. Otelin ortak kullanım alanlarında mutfak bulunmaktadır. Aynı zamanda konukevinin yakınlarında kampüs alanı içerisinde yemek için yemekhane ve pek çok restoran vardır. Konya ilinde olan eÄŸitimci ve katılımcılara konaklama desteÄŸi verilmeyecektir. EÄŸitimcilerin Konya il merkezinde ikamet ettiÄŸi için yolluk ya da konaklama ihtiyacı bulunmamaktadır. Katılımcıların tamamı il dışından katılacakları için katılımcılara konaklama hizmeti verilecektir. Aynı zamanda yol masraflarının da karşılanması planlanmaktadır.

 

Ayrıca Keykubad KöÅŸkü adında Selçuk Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan üniversite personelinin öÄŸle yemeklerini yediÄŸi bir lokanta bulunmaktadır. Çok sayıda kiÅŸiye hizmet verme özelliÄŸine sahip, yemekleri lezzetli ve diÄŸer firmalara göre uygun fiyatlara sahiptir. Kurs konumuna yürüme mesafesindedir. Üç günlük etkinliÄŸe katılan toplam 30 kiÅŸinin öÄŸle yemekleri için bu lokantanın kullanılması planlanmaktadır.

bottom of page